Samsung Heeft Eerste Opvouwbare Smartphone Laten Zien

Samsung-opvouwbare-smartphone-developer-conferenceSamsung heeft op het Samsung Developers Conference in San Francisco de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf gepresenteerd. Uitgeklapt heeft het toestel een 7,3-inch scherm.

Tijdens de Samsung Developers Conference krijgen we geen officiële aankondigingen te zien, maar wel zogeheten “sneak peeks” van wat we in de toekomst kunnen verwachten. Zo kregen we onder andere de eerste opvouwbare smartphone van Samsung te zien. Justin Denison, de SVP van Samsung’s Mobile Product Marketing, toonde de smartphone kort, maar nog lang niet alle details zijn bekendgemaakt. De officiële aankondiging zal later plaatsvinden.

Wel weten we dat de smartphone een stuk flexibeler is dan de onlangs aangekondigde Royole FlexPai. Ook is duidelijk dat het toestel uitgeklapt een 7,3-inch scherm heeft. Dit scherm noemt Samsung een “Infinity Flex Display”. Aan de andere kant van het toestel zit een kleiner scherm. Dit scherm gebruik je wanneer het toestel is dichtgeklapt.

Samsung-opvouwbare-smartphone

Samsung heeft tijdens het ontwikkelen van de opvouwbare smartphone samengewerkt met Google. Ook heeft Samsung een SDK ontworpen voor ontwikkelaars. Op deze manier kan straks iedereen optimaal profiteren van alle mogelijkheden.

Dichtgeklapt kun je het toestel gewoon als smartphone gebruiken. Wanneer je het toestel openklapt passen de applicaties zich aan naar het grotere scherm. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om niet twee, maar drie applicaties naast elkaar te draaien.

opvouwbare-smartphone-Samsung

Hoe de opvouwbare smartphone gaat heten en wanneer Samsung de smartphone officieel gaat introduceren is nog niet bekendgemaakt. We weten alleen dat de officiële introductie ergens in 2019 zal plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.