Mogelijk toch Jelly Bean voor Xperia Arc S en Mini Pro

Sony is teruggekomen op een eerdere uitspraak dat Xperia Arc S en de Mini Pro geen Android 4.1 (Jelly Bean) zouden krijgen. Vorige week zei John Cooper van Sony Mobile in Engeland nog dat deze twee toestellen geen update naar Jelly Bean zouden krijgen. Op het blog van Sony is het bedrijf daar nu op teruggekomen.

Sony zegt dat Cooper een verkeerde mededeling heeft gedaan over de Android 4.1 update voor de Xperia-toestellen die in 2011 op de markt zijn gekomen. Het bedrijf is bezig om te kijken welke toestellen een update naar de nieuwste versie van Android kunnen krijgen. Ondertussen gaat volgens Sony de update naar Android 4.1 (Ice Cream Sandwich) voor de Xperia S en de Xperia-toestellen uit 2011 gewoon door.

Op het blog laat Sony verder weten dat er binnen een paar weken meer bekend wordt gemaakt over de ICS-update voor de Xperia P en andere toestellen uit de Xperia-lijn van 2012.

Bron: The Verge

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.