Honeycomb update voor HTC Flyer tablet

Op haar Facebookpagina heeft HTC  aangekondigd dat er binnenkort een Honeycomb update aan zit te komen voor de HTC Flyer tablet. De HTC Flyer werd standaard geleverd met Android 2.3.3 oftewel Gingerbread, deze was eigenlijk voor smartphones bedoeld. Eerder dit jaar werd er al gespeculeerd over een mogelijke Honeycomb update voor de Flyer.

De update zal ongeveer 210MB groot zijn en wordt dus over-the-air aangeleverd aan de gebruikers. De update zal aangeleverd worden met versienummer 2.55.405.1. Een enkel nadeel van de update is wel dat de fysiek aanwezige toetsen op de Flyer nutteloos zullen worden, daar Honeycomb gebruik maakt van toetsen die op het scherm worden weergegeven. HTC stelt de update eerst beschikbaar voor de 3G-varianten van de tablet. Later zal ook de WiFi-versie een update naar Honeycomb krijgen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.