Microsoft Maakt Universeel Toetsenbord Voor Android, iOS en Windows

Microsoft-universeel-toetsenbord-2Microsoft heeft een universeel toetsenbord gemaakt die overweg kan met smartphones en tablets met Windows, Android en iOS. Met dit toetsenbord gaat Microsoft een nieuwe richting op door niet alleen producten te maken voor Microsofts eigen besturingssysteem.

Het toetsenbord van Microsoft heeft veel weg van de Keyboard K480 van Logitech. Zo kan je met een knopje op het toetsenbord aangeven met welk besturingssysteem je wilt verbinden. Bij de Keyboard K480 doe je dit door middel van een draaiknop, terwijl het toetsenbord van Microsoft gebruik maakt van een schuifknop om te wisselen tussen Windows, Android en iOS.

Microsoft-universeel-toetsenbord

Het toetsenbord beschikt ook over een handige home-knop voor Android en een CMD-knop voor iOS gebruikers. Een Windows-knop ontbreekt echter. De interne accu van de Universal Mobile Keyboard gaat na tien minuten aan de lader al een volle werkdag mee. Op een volle lading kan je de keyboard volgens Microsoft 6 maanden lang gebruiken. In Amerika krijgt de keyboard een prijskaartje mee van $79,95.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.