Google Maps Krijgt Flitspaal-waarschuwingen en Maximale Snelheid Feature

googlemapsVolgens de website Android Police krijgt Google Maps binnenkort twee nieuwe features die we al kennen van de app Waze. Zo kan Google Maps straks waarschuwen voor flitspalen en de maximale snelheid in de app weergeven. Hierdoor is Google Maps straks nog beter te gebruiken als navigatie-app.

Waze is een navigatie-app die door Google is overgenomen. Waze werkt echter iets anders dan Google Maps. Met Waze kunnen gebruikers namelijk zelf informatie doorgeven, waardoor de app bijvoorbeeld weet waar een ongeluk is gebeurt en of er een file staat. Ook ontvang je waarschuwingen voor snelheidscontroles en flitspalen. Op basis van deze informatie kan Waze een alternatieve route geven.

Google-Maps-Flitspalen

Google lijkt de functies van Waze ook aan Google Maps te willen toevoegen, aangezien de twee nieuwe functies al bij verschillende gebruikers zijn opgedoken. Momenteel lijkt het echter nog te gaan om een test met een kleine groep gebruikers in de VS, maar de kans is groot dat de functies na de test wereldwijd worden uitgerold.

Google-Maps-Snelheid

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.