Pinterest nu ook voor Android

Voor de iPhone was Pinterest al een tijdje te krijgen, maar nu is het sociale prikbord er ook voor Android. Pinterest is een netwerk dat werkt als een prikbord. Gebruikers kunnen afbeeldingen, teksten en video’s van internet pinnen en die op een zelf aangemaakt moodboard zetten. Die moodboards zijn voor iedereen zichtbaar. Andere gebruikers kunnen iets repinnen, dus een artikel van een ander op hun eigen moodboard plaatsen.

De Android-app die nu in Google Play te vinden is, is ook geschikt voor tablets. In dat geval maakt de app gebruik van de extra ruimte die een tablet biedt ten opzichte van een smartphone en is er bijvoorbeeld een extra kolom voor foto’s.

Pinterest voor Android is gratis en met de app is het ook mogelijk om een account te creëren. De app is 4.6 MB groot en heeft minstens Android 2.2 nodig om te kunnen werken.

Klik hier om Pinterest voor Android te downloaden.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.