Om Deze Reden Komt iMessage Niet Naar Android

iMessageEen topman van Apple heeft uitgelegd waarom de chat-app iMessage niet zal worden uitgebracht voor Android. Er zijn namelijk al 1 miljard apparaten actief op Apple’s eigen platform, en dit is meer dan genoeg.

Ondanks de verwachtingen heeft Apple tijdens de WWDC 2016 “iMessage voor Android” niet aangekondigd. Journalist Walt Mossberg sprak tijdens de WWDC met een topman van Apple over dit besluit. De topman liet weten dat een uitbreiding van iMessage naar Android niet nodig is, omdat er al 1 miljard apparaten actief zijn op Apple’s eigen platformen. Dit is meer dan voldoende om onderzoek te doen naar kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie is een van de nieuwste interessegebieden van Apple.

Een andere reden om iMessage niet naar Android te brengen is exclusiviteit. Door de app alleen op Apple’s eigen apparaten aan te bieden hebben consumenten minder redenen om over te stappen naar een Android apparaat.

Is het een teleurstelling dat iMessage niet naar Android komt of zitten wij als Android-gebruikers toch niet te wachten op de chat-app van Apple?

via [iculture]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.