Knoploze Meizu Zero-telefoon Kost 1131 Euro

Meizu-ZeroDe Chinese fabrikant Meizu heeft onlangs een opmerkelijke smartphone aangekondigd. De Meizu Zero heeft namelijk geen poorten, knoppen of sim-kaart aansluiting. Via Indiegogo is de smartphone verkrijgbaar voor ongerekend ongeveer 1131 euro.

De Meizu Zero is uniek, maar wie de smartphone wil kopen moet wel diep in de buidel grijpen. Meizu heeft namelijk een Indiegogo-pagina opgezet, waar je de smartphone kunt aanschaffen voor 1299 dollar, omgerekend ongeveer 1131 euro. In eerste instantie verkoopt Meizu slechts 101 exemplaren, zodat het bedrijf 100.000 dollar kan ophalen voor het ontwikkelen van de smartphone.

De Meizu Zero beschikt over een 5,99-inch AMOLED-scherm met een nog onbekende resolutie, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een waterdichte behuizing (IP68). De usb c-poort is vervangen door een snelle draadloze oplader, de fysieke knoppen aan de zijkant zijn vervangen door virtuele touch-knoppen en inplaats van een SIM-kaart aansluiting heeft de smartphone een eSIM. In Nederland is overigens nog geen ondersteuning voor deze eSIM. De luidsprekers en de vingerafdrukscanner zitten verwerkt in het scherm.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.