Picture-in-Picture Nu Ook Toegevoegd Aan WhatsApp Web

WhatsAppWhatsApp heeft de populaire feature Picture-in-Picture eindelijk toegevoegd aan de webversie van WhatsApp. Hierdoor kun je ontvangen video’s openen in een klein venster, zodat je in de tussentijd andere taken kunt uitvoeren.

WhatsApp brengt regelmatig nieuwe functies uit voor mobiele app van de chatdienst, maar een hoop van deze functies ontbreken nog op de webversie van WhatsApp. Dit komt doordat de mobiele app veel meer gebruikt wordt. Toch werkt WhatsApp achter de schermen ook aan de webversie. Zo krijgt WhatsApp Web, die te bereiken is via web.whatsapp.com, nu ondersteuning voor Picture-in-Picture. Hierdoor is het mogelijk om video’s uit een WhatsApp gesprek in een klein venster te bekijken terwijl je andere taken uitvoert. De Picture-in-Picture feature werkt alleen met links die je via de WhatsApp chat hebt ontvangen.

Mobiele-gebruikers kunnen de Picture-in-Picture feature al langer gebruiken, maar het is goed om te zien dat WhatsApp ook de webversie doorontwikkeld. De nieuwe feature is aanwezig sinds versie 0.3.2041.

via [manners]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.