Chinese Fabrikant Nuu Mobile Nu Ook Actief In Nederland

Nuu-MobileNuu Mobile is een Chinese fabrikant die vooral budget-smartphones op de markt brengt. Met de lancering van vier verschillende smartphones is dit merk nu ook actief in Nederland. Eén ding valt gelijk op, de toestellen draaien allemaal op een verouderde versie van Android.

Nuu Mobile was al actief in China, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Japan, India en Italië, maar nu kun je de toestellen van dit merk ook in Nederland en België aanschaffen. Nuu Mobile biedt op elk toestel 2 jaar garantie en Nederlandse ondersteuning.

In de Benelux komen in eerste instantie vier toestellen uit die tussen de 60 en 199 euro kosten. Het gaat om de M2, M3, G3 en de G3 Red, waarvan de eerste drie nog draaien op Android Nougat en de laatste op Android Oreo.

De Nuu Mobile M2 is de goedkoopste van de serie en beschikt onder andere over een 5-inch HD-scherm, een MediaTek MT6737 quad-core processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2400 mAh accu. De Nuu Mobile M2 kost 60 euro. De Nuu Mobile M3 kost 79 euro, waarvoor je een iets groter scherm krijgt en een grotere accu. Namelijk een 5,5-inch scherm en een 3200 mAh accu. De overige specificaties zijn hetzelfde.

Nuu-Mobile-M2-M3

De Nuu Mobile G3 is een wat krachtigere smartphone. Dit toestel beschikt onder andere over een 5,7 inch HD-scherm, een Helio P25 octa-core-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 13MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 13MP camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3000 mAh accu. De G3 draait echter nog op Android 7.1.1 (Nougat). Mensen die een nieuwere versie van Android willen kunnen de G3 Red aanschaffen. Dit toestel beschikt over dezelfde specificaties, maar draait op Android 8.0 (Oreo). De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 199 euro.

Nuu-Mobile-G3-Red

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.