Netflix Experimenteert In Nederland Met Hogere Prijzen

netflix-logoNetflix heeft in de Verenigde Staten de prijzen van de streamingdienst verhoogd en test nu of het ook mogelijk is om de prijzen in Nederland te verhogen.

Op de onderstaande screenshots, gemaakt door beveiligingsexpert Gert van Dijk, zien we verschillende prijzen van het Premium-abonnement. De prijzen verschillen van elkaar in de Firefox-browser en de Google Chrome-browser. Netflix toont dus verschillende tarieven aan mensen van verschillende browsers.

Netflix-prijsverhoging

Netflix heeft in een reactie aangegeven dat het slechts gaat om een test om te kijken hoe mensen reageren op de verhoogde prijs. Wanneer mensen een nieuw premium-abonnement afsluiten betalen ze nog gewoon 13,99 euro en geen 15,99 euro.

In de Verenigde Staten stegen de prijzen met 13 procent tot 18 procent. Als Netflix dezelfde prijsstijging in Nederland zal doorvoeren kost een Basic-abonnement voortaan 8,99 euro per maand inplaats van 7,99 euro. Een Standaard-abonnement stijgt van 10,99 euro naar 12,99 euro per maand. Voor een Premium-abonnement zul je voortaan 15,99 euro per maand moeten betalen inplaats van 13,99 euro. Het is nog onduidelijk of Netflix de prijswijzigingen daadwerkelijk in Nederland zal doorvoeren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.