Xiaomi Mi 9 Nu Officieel Verkrijgbaar Bij Belsimpel

Xiaomi-Mi-9Xiaomi heeft vorige maand de krachtige Xiaomi Mi 9 aangekondigd en vanaf nu kun je de smartphone aanschaffen in Nederland. De smartphone is nu namelijk verkrijgbaar bij Belsimpel, een officiële partner van Xiaomi.

Belsimpel heeft aangegeven dat de webwinkel nu voldoende voorraad heeft om de Xiaomi Mi 9 te leveren aan klanten in Nederland. De smartphone kost €499 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw.

Jeroen Elkhuizen, oprichter van Belsimpel: “In de 11 jaar dat Belsimpel bestaat hebben we eigenlijk nog nooit zo’n stormachtige opkomst gezien van een smartphonemerk als Xiaomi nu laat zien. Het is een indrukwekkende prestatie dat Xiaomi zo snel terrein wint in een al verzadigde smartphonemarkt. Ik verwacht dat deze groei verder zal aanhouden en dat Xiaomi een steeds groter deel van de Nederlandse markt zal gaan uitmaken”.

De Xiaomi Mi 9 beschikt over een 6,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels, een Snapdragon 855-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een in-display vingerafdrukscanner, een 3300 mAh accu een 20MP selfie-camera en een driedubbele camera bestaande uit 48 megapixel lens, een 2x zoom-lens en een groothoek-lens.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *