Gouden Editie HTC One M9 Nu Verkrijgbaar

HTC-One-M9-Gold-on-GoldBegin maart presenteerde HTC de opvolger van de HTC One M8. De HTC One M9 ziet er aan de buitenkant vrijwel het zelfde uit als de HTC One M8, maar intern zijn er wel enkele wijzigingen doorgevoerd. Vanaf deze week is de “Gold on Gold” edition exclusief verkrijgbaar bij Vodafone en Belcompany.

Het uiterlijk van de HTC One M9 is vrijwel gelijk aan die van de HTC One M8. Dit komt omdat het uiterlijk van de HTC One M8 en de HTC One M7 al erg succesvol was. De favoriete kleur kan per persoon echter wel erg verschillen en daarom introduceert HTC af en toe een nieuwe kleur. De zogeheten “Gold on Gold” uitvoering is nu exclusief verkrijgbaar bij Vodafone en Belcompany voor een verkoopprijs van 749 euro.

De HTC One M9 beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, een 64 bit Snapdragon 810 Octa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 20.7 megapixel camera met dual LED-flash aan de achterkant, een 4 megapixel camera aan de voorkant en een 2840 mAh accu.

via [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.