“Straks Mogelijk Om Instagram-likes Onzichtbaar Te Maken”

Instagram-likes-ontzichtbaar-makenInstagram is momenteel een functie aan het testen waarmee gebruikers kunnen verbergen hoeveel likes een bericht heeft ontvangen. Dit ontdekte Twitter-gebruiker Jane Manchun Wong.

Instagram werkt aan een nieuwe optie die er mogelijk voor moet zorgen dat gebruikers zich meer gaan richten op de boodschap van een bericht in plaats van de hoeveelheid likes die een bericht ontvangt. Jane heeft in de code van de Android-app namelijk een optie gevonden waarmee je de like-teller bij een bericht kunt uitschakelen. Jane heeft een aantal screenshots gedeeld waarop we zien dat de like-teller ontbreekt. Alleen de persoon die het bericht heeft geplaatst kan zien hoeveel likes het bericht heeft ontvangen.

Een woordvoerder van Instagram heeft aangegeven dat het bedrijf inderdaad aan het experimenteren is met de like-teller. “De functie is momenteel niet zichtbaar voor het publiek, dus we zijn ook nog niet officieel aan het testen. Wel bekijken we voortdurend hoe we de druk op Instagram kunnen verminderen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.