Instagram Krijgt Ondersteuning Voor 60 Seconden Filmpjes

InstagramInstagram krijgt binnenkort ondersteuning voor het plaatsen van langere video’s. Momenteel zijn alleen filmpjes met een maximale lengte van 15 seconden toegestaan, maar binnenkort zal deze beperking worden aangepast naar maximaal 60 seconden.

Vooralsnog heeft Instagram een limiet van maximaal 15 seconden op het plaatsen van video’s. Dit limiet zal worden aangepast naar 60 seconden. Wel kunnen de advertenties aan het begin van de video langer zijn dan voorheen.

Naast het toestaan van langere video’s komt Instagram ook met een nieuwe multi-clip functie. Met deze functie kunnen gebruikers een korte video maken die bestaat uit een combinatie van eerder opgenomen video’s. Deze functie is eerst alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers en het is nog niet bekend wanneer deze functie naar Android zal worden uitgerold.

De uitrol van de ondersteuning voor langere video’s is vandaag gestart, maar zal in fasen worden uitgerold. Wel kan iedereen de langere filmpjes van andere gebruikers al op de tijdlijn bekijken. Voor adverteerders was het al mogelijk om langere video’s te plaatsen.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.