T-Mobile Klanten Kunnen Deze Zomer Bellen Via 4G en WiFi

T-MobileAlle klanten van T-Mobile kunnen vanaf deze zomer bellen over 4G en WiFi. Bellen via zogeheten VoLTE is sneller en heeft een betere geluidskwaliteit.

Straks kunnen alle klanten van T-Mobile, die in het bezit zijn van een toestel met ondersteuning voor VoLTE “Voice over LTE”, bellen over 4G of WiFi. VoLTE is een betere alternatief voor de oude GSM-standaard met betere geluidskwaliteit en een snellere verbinding. Klanten die na 28 januari een Go-abonnement hebben afgesloten kunnen nu al gebruikmaken van VoLTE. Vanaf deze zomer kan iedereen gebruik maken van VoLTE. Later zal ook VoWifi worden toegevoegd.

Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt, heeft aangegeven dat T-Mobile niet stilzit en dat het bedrijf wil blijven innoveren. “Recent werd ons mobiele netwerk voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste van Nederland. Ondanks dit beste mobiele netwerk, kan het voorkomen dat sommige van onze klanten niet tevreden zijn met bellen. We zitten nooit stil, en ook voor die klanten blijven we innoveren en bieden we nu ook bellen via ons 4G-netwerk en zelfs bellen via een willekeurig wifi netwerk. Daar betalen zij niets extra’s voor, want ze bellen gewoon vanuit hun bundel.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.