Tijdelijke Oplossing Voor ‘Ghost Touches’ OnePlus 7 Pro

OnePlus_7_ProGebruikers van de OnePlus 7 Pro klagen over zogeheten ”ghost touches‘, waarbij het lijkt alsof iemand het scherm aanraakt terwijl dit niet zo is. Een medewerker van OnePlus heeft een tijdelijke oplossing met ons gedeeld.

Een medewerker van OnePlus heeft op het forum van het bedrijf een lijst gedeeld die bestaat uit fouten die al zijn opgelost en fouten die in de aankomende update worden opgelost. Het forumbericht is inmiddels weer verwijderd, maar de website 9to5google heeft het bericht op tijd kunnen kopiëren. In het bericht staat onder andere dat valse aanrakingen ‘ghost touches’ niet meer voorkomen wanneer gebruikers NFC uitschakelen. Daarnaast staat er dat het probleem in de volgende versie van de OxygenOS-schil niet meer voorkomt. Mensen die last hebben van ghost touches kunnen tot die tijd dus het beste NFC uitschakelen.

De OnePlus-medewerker schrijft verder dat er ook een fout is in de kwaliteit van de NightScape-functie. Hiervoor heeft OnePlus nog geen oplossing gevonden. Er zou ook nog geen oplossing zijn voor een fout die ervoor zorgt dat de Waze-app in Android Auto niet goed werkt. Wel brengt de volgende update een oplossing met zich mee voor de selfie-camera die uit de behuizing schuift bij inkomende videogesprekken, zelfs wanneer de OnePlus 7 Pro in een broekzak zit. Ook moet twee keer op het scherm tikken om het scherm te ontwaken straks weer naar behoren functioneren. Daarnaast worden de problemen opgelost die voorkomen bij mensen die de OnePlus 7 Pro gebruiken in combinatie met de Samsung Gear S3.

Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe versie van OxygenOS zal worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.