OnePlus Herstart Uitrol Android 10 Met OxygenOS 10.0.1 Voor OnePlus 7 (Pro)

OnePlus_7_Mirror_Blue-blauwOnePlus heeft eerder Android 10 uitgerold naar de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro, maar vanwege bugs in OxygenOS 10.0 heeft het bedrijf de uitrol tijdelijk moeten staken. OnePlus heeft de bugs nu opgelost en de uitrol herstart met OxygenOS 10.0.1.

OnePlus is er vroeg bij als het gaat om de uitrol van Android 10, maar het was waarschijnlijk niet verkeerd geweest als OnePlus iets meer controles had uitgevoerd. Bij de eerste uitrol van de Android 10-update doken namelijk enkele bugs op. OnePlus geeft niet aan welke bugs er nu zijn opgelost, maar alles zou nu naar behoren moeten werken. Gebruikers van de OnePlus 7 (Pro) kunnen de update daarom nu opnieuw installeren via de OxygenOS 10.0.1-update.

De Android 10-update brengt een hoop aanpassingen met zich mee. Zo is de interface aangepast, zijn er meer privacyfunctionaliteiten en nieuwe gesture-navigatie toegevoegd én is de Digital Wellbeing-app terug. Je kunt hier het volledige overzicht van aanpassingen doornemen.

OnePlus rolt de OxygenOS 10.0.1-update in fasen uit, waardoor het even kan duren voordat je een notificatie ontvangt waarin staat dat je de update kunt downloaden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *