Asus introduceert de Padfone 2

Asus heeft vandaag de opvolger van de Padfone 1 gepresenteerd; de Padfone 2. Het concept blijft gelijk, een Android-toestel dat in een tablet geschoven kan worden zodat het een volwaardig tablet wordt. De nieuwe Padfone is ruim 200 gram lichter dan de voorganger en weegt nu 649 gram. Ook is het nu niet meer nodig om de smartphone met een klepje vast te zetten in de tablet.

De tweede Padfone heeft een 1.5 GHz quad-core processor, 2 GB geheugen, een 13 megapixel camera en een 4.7 inch scherm met een resolutie van 1280 x 720. Op dit moment draait de Asus nog op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), maar tijdens de lancering is toegezegd dat er binnenkort een update naar Android 4.1 (Jelly Bean) aankomt. De tablet van de Padfone 2 heeft een 10.1 scherm met een resolutie van 1280 x 800.

De Padfone 2 komt dit jaar nog naar Europa en gaat 799 euro kosten voor de 23 GB variant en de 64 GB variant kost 899 euro.

Bron: Android Central

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.