Gigaset Introduceert Smartphone-lijn Gigaset ME

Gigaset-MEGigaset heeft maandag drie nieuwe smartphones geïntroduceerd die in het najaar op de markt zullen verschijnen. De smartphones vallen onder de nieuwe smartphone-lijn Gigaset ME en beschikken over midrange tot high-end specificaties.

De Gigaset ME Pure (349 euro), de Gigaset ME (449 euro) en de Gigaset ME Pro (549 euro) draaien alle drie op Android 5.1 (lollipop) en komen in de kleuren zwart en wit.

Gigaset ME smartphone

De Gigaset ME Pure beschikt over een 5-inch display, een Snapdragon 615-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3320mAh accu en dualSIM-ondersteuning.

De Gigaset ME beschikt over een 5,5-inch display met een full HD-resolutie, een Snapdragon 810-processor, 3GB werkgeheugen, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu.

De Gigaset Me Pro is de duurste variant en beschikt over een 5,5-inch display met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 810-processor, 3Gb werkgeheugen, een 20 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfiecamera en een 4000mAh accu.

via [AW]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *