Alle Fysieke Tele2 Winkels Zijn Vanaf Nu Gesloten

Tele2T-Mobile en de Nederlandse tak van Tele2 worden samengevoegd en hierdoor zullen een aantal dingen veranderen. Beide namen blijven bestaan, maar de fysieke winkels van Tele2 zullen verdwijnen. De laatste Tele2 winkel heeft deze week zijn deuren gesloten.

T-Mobile gaf in 2017 al aan interesse te hebben in de Nederlandse tak van Tele2. Begin 2019 kreeg T-Mobile toestemming van de Europese Commissie om te fuseren. Na de goedkeuring besloot de telecomprovider om alle winkels van Tele2 te sluiten. De meeste Tele2 winkels sluiten hun deuren, maar sommige winkels veranderen in een T-Mobile winkel. T-Mobile zal het netwerk van Tele2 opnemen in zijn bedrijfsvoering. Volgens T-Mobile is de fusie nodig om te kunnen blijven concurreren met KPN en VodafoneZiggo.

T-Mobile_Tele2_fusie

T-Mobile sluit de fysieke winkels omdat Tele2 zich gaat richten op service en vooral online de klanten moet overhalen om abonnementen af te sluiten. Het bedrijf heeft aangegeven zijn best te doen om bestaande Tele2-personeelsleden over te nemen. Klanten van Tele2 kunnen voortaan alleen terecht op de website van Tele2.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.