Ziggo Mobiel-klanten Krijgen Vodafone-abonnement Met Meer Data

VodafoneZiggoVanwege de fusie tussen Vodafone en Ziggo stopt de telecomprovider  Ziggo Mobiel ermee. Ziggo Mobiel zal de klanten overzetten naar een abonnement van Vodafone. Het abonnement van Vodafone heeft meer belminuten, sms’jes en MB’s.

De website GSM Helpdesk meldt dat klanten van Ziggo Mobiel worden benaderd om hun abonnement over te zetten naar Vodafone. Vodafone en Ziggo zijn sinds vorig jaar één bedrijf. Sinds de fusie is Vodafone de enige mobiele provider onder de naam VodafoneZiggo. 

Klanten van Ziggo Mobiel krijgen een abonnement van Vodafone Red-abonnement tegen dezelfde prijs. Dit abonnement heeft wel een grotere databundel en meer belminuten. In september en oktober worden de klanten stapsgewijs overgezet.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Vergelijkbare actie nadat Vodafone Thuis door T-Mobile werd overgenomen. T-Mobile mocht toen ook van mensen die Vodafone thuis hadden het lopende Vodafone gsm abonnement overnemen. Als je een Vodafone toestel had werd dat in 1 keer volledig afbetaald door T-Mobile en werd een super voordelig abonnement aangeboden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.