Webprofielen voor Instagram

De populaire app Instagram, die dit jaar naar Android kwam gaat zich verder uitbreiden naar de desktop. Dit gaan ze doen door webprofielen in te zetten. Een profiel kun je bezoeken door naar instagram.com/gebruikersnaam te gaan. De desktop uitbreiding is een feature waar veel naar gevraagd is door de gebruikers van de populaire app.

Op de profielpagina vinden we een aantal zaken namelijk je profielfoto, gebruikersnaam (met aanvullende info), het totaal aantal geüploade foto’s en het aantal volgers en mensen die jij volgt. Verder staan natuurlijk ook al je foto’s op je profielpagina zodat mensen deze makkelijk kunnen bekijken en delen/liken. Ook kan er gereageerd worden op de verschillende foto’s.

Nog niet alle profielen zijn bijgewerkt naar het nieuwe concept maar dit wordt dan aangegeven met een melding op de pagina, heb dus nog even geduld tot alle profielen zijn bijgewerkt.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.