HTC Wil Weer Hoogwaardige Smartphones Op De Markt Brengen

HTC U11 Plus achterkantHTC-directeur Yves Maitres heeft tijdens het technologie-evenement TechCrunch Disrupt toegegeven dat HTC stopte met innoveren op de smartphonemarkt. Het bedrijf is echter van plan om weer een duurdere smartphone voor in het topsegment van de markt uit te brengen.

HTC was ooit een grote speler op de smartphonemarkt, maar kon uiteindelijk niet concurreren met bedrijven als Samsung, Huawei en Apple. HTC besloot zich te focussen op virtual reality. Het resultaat is de lancering van verschillende Vive-brillen, waarvan de HTC Vive Cosmos het nieuwste model is.

Bedrijven als Apple, Samsung en Huawei hebben enorm geïnvesteerd in hun hardware. Wij niet, want we focusten op de ontwikkeling van virtual reality.

Ondanks dat de smartphonetak van HTC al jaren rode cijfers noteert en een groot deel van het bedrijf nu bij de mobiele tak van Google werkt, is HTC weer van plan om hoogwaardige telefoons uit te brengen in het topsegment van de markt. Verdere details heeft Yves Maitres niet gegeven, maar meer concurrentie is altijd goed voor de consument.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.