“ChromeOS-tablets Ontvangen Nieuwe Swipe-navigatie”

ChromeOS_swipe-navigatieMocht je in het bezit zijn van een ChromeOS-tablet dan kun je in de toekomst een update verwachten die een nieuwe swipe-navigatie met zich meebrengt. De nieuwe navigatie is overgenomen van Android 10.

De website 9to5Google schrijft dat Google in de laatste ChromeOS-update een aantal flags heeft toegevoegd die een vorm van swipe-navigatie inschakelt die heel veel lijkt op de navigatie van Android 10. Zo verschijnt er onder in beeld een klein streepje, net als in Android 10. De nieuwe navigatie-methode moet een stuk “bruikbaarder” zijn en verschijnt niet alleen op ChromeOS-tablets, maar ook op twee-in-een-laptops met een touchscreen.

De nieuwe navigatie werkt momenteel nog maar gedeeltelijk en is alleen beschikbaar in de ChromeOS Dev. Iedereen kan ChromeOS Dev draaien, maar omdat het niet de stabiele release van ChromeOS is raden wij dit niet aan. Google zal de nieuwe navigatie in ChromeOS Canary uitrollen, maar het is nog onduidelijk wanneer de stabiele versie klaar is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.