Simyo Introduceert Onbeperkte Databundel Voor Prepaid

simyo-onbeperkte-prepaidSimyo heeft zojuist nieuwe opties toegevoegd aan het prepaid assortiment van de telecomaanbieder. Zo heeft Simyo een onbeperkte internetbundel geïntroduceerd en een 2000 MB bundel toegevoegd.

Prepaid klanten van Simyo kunnen nu een onbeperkte internetbundel kopen. Voor 10 euro per maand krijg je onbeperkt MB’s met een snelheid van 128 Kbps. Dit is niet erg snel, maar genoeg voor WhatsApp, e-mail en het lezen van nieuws.

Simyo heeft ook een nieuwe Prepaid internetbundel van 2000 MB voor 12,50 euro per maand geïntroduceerd. Deze bundel kost meer, maar je kunt gewoon gebruik maken van een snelle verbinding. De huidige bundels van 150, 500 en 1000 MB blijven gewoon bestaan.

Met de bundel van 2000 MB beantwoorden we de vraag van Prepaid klanten die meer data willen verbruiken. De onbeperkte internetbundel is weer ideaal voor klanten die vooral de functionele apps gebruiken, zoals WhatsApp en e-mail. Met de Onbeperkt MB’s bundel ontvangen ze altijd berichtjes, maar hoeven ze hun internetbundel niet meer in de gaten te houden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.