Vodafone Stopt Oude Abonnementen Met Onbeperkt Internet

VodafoneTweakers meldt dat een aantal forumleden een brief hebben ontvangen van Vodafone, met de mededeling dat oude abonnementen met onbeperkt internet of internet via een fair-use-policy worden stopgezet. De abonnementen zullen over ongeveer een maand worden stopgezet en klanten krijgen tot 75 procent korting bij het overstappen op een ander abonnement.

In de brief zegt Vodafone dat het bedrijf “continu zijn netwerk en systemen vernieuwt” waardoor het abonnement moet worden beëindigd. Abonnees hebben de mogelijkheid om akkoord te gaan met het alternatief dat Vodafone aanbiedt, het contract te beëindigen of een nieuwe contract te starten. Vodafone geeft tot 75 procent korting op nieuwe Red-abonnementen.

Tweakers heeft een email ontvangen van Vodafone met de volgende melding: “We gaan dit jaar over op een nieuw it-systeem en daarin staan die oude abonnementen niet meer. Het zou kostbaar zijn al die abonnementen, die we niet meer verkopen, daarin weer te ondersteunen. We zien het als een verhuizing, en voor je verhuist ruim je alles op wat je niet mee wilt nemen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.