Huawei Ascend G615 aangekondigd in Duitsland

Huawei Ascend G615Langzaam maar zeker zien we de Chinese grootmachten landen in Europa. Huawei strekt zijn vleugels uit naar Duitsland en heeft daar de Huawei Ascend G615 aangekondigd. Echt pakkende namen hebben ze nog niet maar daar staat een zeer goede prijs / hardware verhouding tegenover.

De Ascend G615 is namelijk uitgerust met een quad-core 1.4 GHz processor, een 4.5-inch 720p HD IPS touchscreen, 1 GB RAM, en een 8 MP camera met LED flash en 1080p Full HD video mogelijkheden. Verder een 1.3 MP front camera, 21 Mbps HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, 8 GB ingebouwd geheugen wat uitbreidbaar is met een microSD en een 2,150 mAh batterij.

De afmetingen zijn 134×67.5×10.5 mm, en hij weegt 145g. Hij draait Android 4.0 maar krijgt in maart een update. En daar zit meteen het grote nadeel. Qua software loopt Huawei nog aardig achter de feiten aan. De precieze redenen hiervan zijn ons niet helemaal duidelijk maar een serieuze concurrent moet nu toch wel minimaal Jelly Bean hebben draaien.

De prijs van € 299,- maakt wel wat goed maar uiteindelijk is de software toch ook wel erg belangrijk. De smartphone zal vanaf begin februari verkrijgbaar zijn via Amazon, Conrad en Cyberport. Over Nederland is nog niets bekend, echter een ritje naar Duitsland is zo gemaakt toch?

Bron: Unwiredreview

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.