Boomerang app voor Gmail nu op Android

boomerang-for-gmailBoomerang is een management tool voor Gmail gebruikers. Het was voorheen alleen beschikbaar voor de gebruikers van Gmail op Internet, maar vanaf vandaag is er door Android ook een app beschikbaar. De app is al te vinden in de Google Play Store onder de zelfverzekerde naam ‘Boomerang –  Best Gmail App’. Maar zoals de mogelijkheden ons beloven, kan het zeker een goede app zijn als u een fervent Gmail en Android gebruiker bent.

Ten eerste biedt Boomerang de mogelijkheid voor een e-mail snooze, zodat e-mails bijvoorbeeld dan een dag later pas zichtbaar zijn. Ander handigheidje is ook dat mails ingepland kunnen worden. Daarnaast integreert Boomerang met de contacten app, biedt ze ondersteuning voor e-mail handtekeningen en de mogelijkheid om bijlagen te bekijken. En dan misschien nog wel het belangrijkste, is de ondersteuning voor meerdere email accounts. Hiertussen kan eenvoudig geschakeld worden. Er is ook een optie om als er nog geen reactie ontvangen is, de mail terug te laten keren op een specifieke datum en tijd door Boomerang.

Kortom een mailapplicatie die je dingen laat herinneren of juist niet, alles om maar meer controle over uw inbox te kunnen geven en krijgen.

boomerang-for-gmail-app

De Boomerang app zal werken met Gmail en Google Apps e-mailaccounts op Android toestellen vanaf 2.2 en hoger.

[button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baydin.boomerang&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iYXlkaW4uYm9vbWVyYW5nIl0.” style=”download”]Download Boomerang – Best Gmail app[/button]

 

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.