Eerste foto’s van Acer’s nieuwe A700-tablet

Het Russische blog Nomobile.ru heeft een exemplaar van de aankomende Acer tablet (A700) weten te bemachtigen. En dankzij hun hebben wij nu weer mooie foto’s voor jullie! De specificaties zijn niet echt nieuw aangezien die al eerder waren gelekt, via de site van Acer.

De tablet is uitgerust met een Tegra 3-soc en een 10,1-inch scherm, met een resolutie van maar liefst 1920×1200 pixels. Ook zal de A700 uitgerust zijn met een micro-sd-kaartlezer, een micro-usb-poort en een micro-HDMI-uitgang. Daarnaast kun je een mobiele dataverbinding opzetten met een 3g-simkaart. Verder zit er op de tablet een 3,5mm koptelefoonaansluiting, een volumeknop, een aan/uit knop en een knop om de automatische rotatie te vergrendelen.

Aan de voorzijde van de tablet vinden we een camera die het mogelijk maakt om met een hd-resolutie (waarschijnlijk 720p) te videobellen. De camera aan de achterkant is voorzien van een flitser en heeft een resolutie van 5MP. Het gewicht van de tablet is 650 gram en is voorzien van een 9800mAh-accu. Dankzij deze accu is het mogelijk om met de tablet 10 uur onafgebroken video’s te kijken. Qua besturingssysteem zal de Acer A700 gaan draaien op Android, naar verwachting zelfs Android ICS (Ice Cream Sandwich).

Naar verwachting zal de Acer A700 begin januari 2012, op de CES-beurs in Las Vegas gepresenteerd worden. De tablet zal naar alle waarschijnlijkheid uitkomen in maart of april van 2012.

 

Afbeeldingen

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.