X Introduceert Premium Basic en Premium+ Abonnementen

X, voorheen Twitter, heeft twee nieuwe abonnementen geïntroduceerd. Het Premium Basic-abonnement kost 3 euro per maand en geeft je de mogelijkheid om tweets te bewerken. Het Premium+ abonnement kost 16 euro per maand en zorgt er onder andere voor dat je geen advertenties te zien krijgt in de tijdlijnen.

Mensen met een Premium Basic-abonnement kunnen net als andere betalende gebruikers langere posts schrijven, posts ongedaan maken en langere video’s publiceren. Ook is het mogelijk om video’s te downloaden en video’s op de achtergrond af te spelen. Daarnaast zijn reacties op tweets van Premium Basic-gebruikers beter zichtbaar. Een blauw vinkje ontbreekt bij dit abonnement.

Kies je voor Premium+, dan krijg je wel en blauw vinkje. Je kunt zelf aangeven of je dit vinkje wilt tonen of wilt verbergen. Mensen met een Premium+-abonnement krijgen toegang tot dezelfde functies als die van een Basic- en Premium-abonnement, maar krijgen ook geen advertenties meer te zien in de tijdlijnen ‘Voor Jou’ en ‘Volgend’. Ook zijn reacties van Premium+-gebruikers nog beter zichtbaar.

Het huidige Premium-abonnement, waarbij je voor 8 euro per maand onder andere de helft minder advertenties te zien krijgt, blijft bestaan.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.