PrepaidSimkaart.net Maakt Prepaid Van Het Jaar Bekend!

Prepaidsimkaart.net roept Simyo uit tot beste prepaid provider!
Elk jaar wordt er op verschillende plekken de meest populaire provider benoemd. Dit jaar heeft de website www.prepaidsimkaart.net een verkiezing gehouden tussen alle prepaid providers. Prepaidsimkaart.net is een autoriteit op het gebied van prepaid simkaarten. De website voorziet duizenden bezoekers van heldere informatie waarbij de consument onafhankelijk advies krijgt.

De prepaid site zal vanaf 2014 elk jaar een nieuwe winnaar selecteren en wil hiermee providers motiveren om hun prepaid diensten te blijven verbeteren. “Prepaid Nederland” is namelijk weer groeiende waar ongeveer 70% van de prepaid consumenten nog kunnen besparen.

De verkiezing gaat op basis van o.a.: Tarieven, Klantenservice, Zelfservice, Bereik / Storingen en niet te vergeten; de beoordeling van de consument.

Dit jaar heeft Prepaidsimkaart.net Simyo (dochteronderneming van KPN) tot beste prepaid provider verkozen.

Prepaidsimkaart.net heeft een totaal aan 16 evaluatie punten gehanteerd om de winnaar te selecteren in deze ‘battle of titans’. Onderstaand worden er drie overkoepelende punten besproken:

1) Zelfservice
Zodra je ingelogd bent bij Simyo kun je alle instellingen zelf bepalen. De website is daarnaast klantvriendelijk, overzichtelijk en je kunt snel en gemakkelijk al jouw gegevens bekijken. Hierom is het gemakkelijk om beltegoed op te waarderen, je instellingen te monitoren of aan te passen, documentaties te bekijken etc.

2) Bereik
Simyo is een dochter van KPN dat natuurlijk een uitstekend bereik heeft. Er is een goede landelijke dekking en dus overal een uitstekend bereik. Uiteraard zijn er verschillende gebieden waar het bereik niet optimaal is, echter heeft elke provider hier minder bereik als KPN en komt Simyo alsnog als beste uit de bus.
Verschillende betrokkenen bij prepaidsimkaart.net hebben daadwerkelijk twee of drie extra telefoons op zak gehouden met een andere simkaart (providers). Zodoende zijn er verschillende plekken in met name Noord-Holland bezocht die erom bekend staan vaak slecht bereik te hebben. Uit de top 5 providers kwam Simyo wat betreft bereik, op de voet gevolgd door HollandsNieuwe (Vodafone), als winnaar uit de bus.

3) Tarieven
Simyo is nationaal de goedkoopste prepaid aanbieder. Er zijn 3 echt goedkope aanbieders in Nederland. Dit zijn Simyo, Tele2 en HollandsNieuwe. Echter rekent HollandsNieuwe per minuut af en per 100KB. Zodra je dus 10 seconden belt kost het je alsnog 1 minuut. Dit betekend dat HollandsNieuwe relatief gezien niet zo goedkoop is als het zelf claimt.
Tele2 hanteert een specifiek prijsplan waarin je even goedkoop belt per minuut als Simyo , echter verzaakt Tele2 op een aantal andere punten (bijvoorbeeld: klantenservice) en kent het standaard/normale prijsplan een zwaardere wegingsfactor waardoor Simyo als winnaar wordt gezien.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.