Prepaid Bellen Met Je Oude Android Smartphone

Prepaid-Android-SIM
Heb je thuis een oude Android smartphone liggen die je niet meer gebruikt? Bijvoorbeeld omdat je vrij recent een nieuwe smartphone hebt gekocht terwijl de oude nog prima in orde was? Dan kun je deze smartphone heel goed gebruiken in combinatie met een prepaid simkaart. Zo kun je bijvoorbeeld anoniem bellen met je smartphone. Ook als je je oude smartphone aan je kinderen geeft kan deze met een prepaid simkaart gewoon gebruikt worden.

Bellen, sms-en en mobiel internetten met een prepaid simkaart kent een aantal voordelen. Hieronder een overzicht van de grootste voordelen van een prepaid simkaart in je oude Android smartphone.

Duidelijke tarieven

Grootste voordeel is natuurlijk de overzichtelijke tariefstructuur van veel providers waar je een prepaid simkaart kunt kopen. Zo kun je bij een prepaid simkaart van Tele2 bijvoorbeeld altijd prepaid bellen binnen Nederland voor 35 cent per minuut, onafhankelijk van de vraag of je naar vaste of mobiele nummers belt. Ook als je een sms-je verstuurt betaal je bij Tele2 altijd 15 cent.

Geen beltegoed? Niet meer bellen!

Als je je oude Android aan een van je kinderen geeft dan wil je natuurlijk dat deze niet tot torenhoge telefoonrekeningen leidt. Bellen, sms-en en internetten met een prepaid simkaart is dan een goede oplossing: een prepaid simkaart is namelijk alleen te gebruiken als er beltegoed op de kaart staat. Is het beltegoed op? Dan kun je met de smartphone niet meer bellen of sms-en. Wel kun je de smartphone via wi-fi gewoon gebruiken om te internetten. Ook is het mogelijk om gebeld te worden.

Aanvragen is makkelijk

Een prepaid simkaart kopen is heel gemakkelijk. Via internet vind je op een groot aantal websites overzichten van de prepaid aanbieders in Nederland. De populairste prepaid providers in Nederland zijn het al eerder genoemde Tele2 en Simyo. Het aanvragen of kopen van een prepaid simkaart gaat erg gemakkelijk, dat doe je namelijk gewoon via internet. Ook de kosten voor het kopen van een prepaid simkaart zijn laag: voor een bedrag van rond de 5 euro kun je bij veel providers al een prepaid simkaart kopen met daarop ook al beltegoed. Zo kun je binnen de kortste keren je oude smartphone een tweede leven geven door er een prepaid simkaart in te plaatsen.

bron: prepaid simkaart.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.