Foto’s Gelekt Van Nokia Android Smartphone

Nokia Normandy
De Finse smartphone fabrikant Nokia zegt zelf dat het bedrijf zich geheel richt het maken van Windows Phones, de laatste geruchten spreken dit echter tegen. Er zijn namelijk foto’s gelekt van een Nokia toestel dat zal draaien op Android.

De bovenstaande afbeelding is een persfoto dat eerder ook al is gelekt via het doorgaans betrouwbare Twitter account, @EVLeaks. Dit Lumia-achtig toestel met de codenaam “Normandy” is mogelijk het nieuwe toestel van Nokia dat zal draaien op Android. Over deze afbeelding is echter niks met zekerheid te zeggen omdat het scherm van de afgebeelde toestellen uit staat.

De onderstaande foto is gelekt door WPDang en toont volgens de bron de zelfde “Normandy” smartphone. Op de foto is duidelijk te zien dat dit toestel niet draait op Windows Phone. Volgens de bron zal het hier gaan om een Nokia toestel met een aangepaste versie van Android, dat waarschijnlijk niet zal beschikken over de Google Play Store.

Nokia Normandy Android

Het is niet bekend of deze Android smartphone ooit op de markt zal verschijnen. Microsoft, de maker van Windows Phone, heeft de smartphone-tak van Nokia namelijk over gekocht. Hierdoor is het onwaarschijnlijk dat het bedrijf nog Android toestellen zal ontwikkelen.

bron [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.