Lenovo Wil Samsung en Apple Verslaan

lenovo
Samsung en Apple zijn bekende namen in Europa en zijn de grootste smartphone en tablet aanbieders van dit moment. Het bedrijf Lenovo is voor velen in Europa een vrij onbekende naam. Toch heeft Lenovo laten weten dat het van plan is om de grootste smartphone aanbieder ter wereld te worden.

Het Chinese bedrijf Lenovo is de grootste PC fabrikant ter wereld en is sinds een aantal jaren druk bezig met het ontwikkelen van smartphones en tablets. Vorig jaar heeft het bedrijf voor het eerst meer smartphones verkocht dan PC’s en is het momenteel zelfs de grootste smartphone aanbieder in China. Na het succes in China is het bedrijf nu ook van plan om door te breken in de Westerse landen.

lenovo-k900

Onlangs heeft Lenovo de smartphone fabrikant Motorola over gekocht van Google. Aangezien Motorola al een bekende naam is in Europa en Amerika, kan Lenovo makkelijker de Westerse landen bereiken. Lenovo heeft laten weten slechts een jaar nodig te hebben om Motorola weer terug op het hoogste niveau te brengen.

Lenovo blijft in een rap tempo groeien en maakt elk kwartaal meer omzet en winst dan het voorgaande kwartaal. Door eerst de opkomende markt in Azië te veroveren en vervolgens te investeren in bedrijven als Motorola om de Westerse landen te bereiken, hoopt Lenovo uiteindelijk Samsung en Apple voorbij te gaan.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Nathan schreef:

    Laten we het hopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.