Opnieuw Foto’s Galaxy S8 en S8+ Gelekt

Samsung Galaxy S8 teaserDe langverwachte Galaxy S8 en Galaxy S8+ zullen op 29 maart officieel worden aangekondigd en veel mensen kunnen niet wachten totdat Samsung’s nieuwe vlaggenschip in de winkels komt te liggen. Daarom delen wij regelmatig wat gelekte foto’s of specificaties om Galaxy S-fans tot de officiële introductie te vermaken.

Ditmaal zijn er twee foto’s gelekt waarop zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8+ te zien zijn. Wij vragen ons wel af of het hier gaat om de uiteindelijke versie, een prototype of een test dummy, aangezien de toestellen er vrij gehavend uitzien.

Op de foto’s zien we dat Samsung de vingerafdrukscanner naast de camera aan de achterzijde heeft geplaatst. Ook zien we de LED-flitser en het verschil in formaat tussen beide toestellen. De Galaxy S8 krijgt volgens de eerder gelekte specificaties een 5,8-inch display en de Galaxy S8+ krijgt een 6,2-inch display. Deze Edge-schermen hebben een beeldverhouding van 18,5:9 met zeer dunne bezels.

De Galaxy S8 en Galaxy S8+ verschillen intern weinig van elkaar en beschikken over een Snapdragon 835 of Samsung Exynos 8895 SoC, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 12-megapixel Dual Pixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een waterdichte behuizing (IP86), een NFC-chip en de Samsung Bixby voice assistant. Ook beschikken de toestellen over gezichtsherkenning.

Op 29 maart zal Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ officieel onthullen, waarna de toestellen in april in de winkels zullen verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.