Huawei komt met ’s werelds dunste telefoon

Het Chinese bedrijf Huawei komt met twee nieuwe telefoons, waaronder ’s werelds dunste. Dat heeft bedrijf op CES in Las Vegas bekendgemaakt. De Ascend P1 S is 6.68 millimeter dik en daarmee de dunste telefoon ter wereld. De Ascend P1 is dezelfde telefoon, alleen wat dikker. Die is waarschijnlijk bedoeld voor landen waar een 4G netwerk is.

De specificaties van Ascend zijn indrukwekkend. Het toestel beschikt over een 4,3 inch super AMOLED scherm en heeft een 1,5 GHz dual-core processor. De telefoon draait op Android 4.0, Ice Cream Sandwich. De 8 megapixelcamera aan de achterkant kan filmen in 1080p, die aan de voorkant met 1,3 megapixel kan filmen in 720p.

De twee toestellen zijn te koop in verschillende kleuren, waaronder zwart metallic, wit en roze. Ze zijn waarschijnlijk vanaf het tweede kwartaal te koop.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.