Qualcomm Smartwatch Toq Prijs en Release Datum Bekend

Qualcomm smartwatch Toq
Een paar maand geleden heeft Qualcomm een smartwatch aangekondigd met de naam Toq. De Toq komt met een aantal “functies” die we nog niet eerder hebben gezien in smartwatches. Zo beschikt de Qualcomm Toq over een Mirasol-scherm, wat te vergelijken is met een e-ink display maar dan in kleur. Dit zijn zeer duidelijke schermen die vrij weinig energie gebruiken, waardoor de batterij duur langer zal zijn dan bijvoorbeeld in de smartwatches van concurrenten Sony en Samsung.

toq wireless.jpg

Ook wordt het toestel geleverd met een draadloze headset, zal de Toq in tegenstelling tot de Galaxy Gear met de meeste Android telefoons overweg kunnen en kan de Toq draadloos worden opgeladen. Vandaag hebben we meer informatie ontvangen, waaronder de release datum en de prijs. Zo zal het toestel vanaf 2 december op de markt komen voor een prijs van $349.99.

Als je het vergelijkt met de Sony smartwatch die je al voor $200 kan kopen en de Samsung Galaxy Gear voor $300, dan is $349,99 een flinke prijs. Echter bied de Toq wel meer functies die in andere smartwatches niet te vinden zijn, waaronder dus de draadloze headset, draadloos opladen, het energie zuinig scherm en ondersteuning voor de meeste Android toestellen.

Wat denken jullie? Interessant, te duur, te lelijk? Laat het ons weten.

bron [phandroid via androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.