Motorola Moto X Komt Eind Maart Naar Nederland

Motorola-moto-xDe importeur van de Motorola Moto X heeft bevestigd dat het toestel vanaf volgende week in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Alleen de zwarte variant van de Moto X zal geleverd worden en het toestel zal iets minder dan 400 euro gaan kosten.

De Moto X doet het erg goed in Amerika. Dit komt mede door de Moto Maker, waarbij het mogelijk is zelf de kleuren van het toestel samen te stellen. Er zijn meer dan 500 kleuren combinaties mogelijk en er kan zelfs worden gekozen voor een achterkant gemaakt uit bamboe. Helaas is de Moto Maker nog niet beschikbaar in Europa en moeten wij het doen met de zwarte variant van het toestel. Wel heeft Motorola aangegeven dat het van plan is Moto Maker dit jaar nog uit te breiden naar Europa.

moto-x-press-render

De Moto X beschikt over een 4,7-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,7GHz dual-core Qualcomm Snapdragon S4 Plus processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 10 megapixel camera en een 2200 mAh accu. Het toestel draait op Android 4.4 (KitKat)

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.