Motorola Introduceert Eerste Moto Z-smartphones

Motorola Moto ZMotorola heeft deze week de nieuwe Moto Z-lijn geïntroduceerd. De fabrikant heeft twee toestellen gepresenteerd, de Moto Z en de Moto Z Force. Beide toestellen beschikken over high-end specificaties en hebben een zeer dunne behuizing.

De Moto Z is slechts 5.2mm dik en beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820 SoC, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera met laser autofocus, optische beeldstabilisatie en een LED-flitser aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2600 mAh accu. De smartphone heeft een aluminium behuizing. De 3,5 mm jackaansluiting ontbreekt, maar er is wel een USB-C aansluiting aanwezig. Een adaptor voor de headset wordt meegeleverd.

Motorola Moto Z Force

De Moto Z Force is een iets dikkere uitvoering (6,99mm) en beschikt grotendeels over de zelfde specificaties. Wel heeft de smartphone een grotere accu (3500 mAh) en een betere 21-megapixel f/1.8-camera. Ook is het scherm “shatter-proof”.

De Moto Z-toestellen kunnen worden uitgebreid met zogeheten Moto Mods dit zijn speciale hoesjes die aan de achterkant van de smartphone kunnen worden geklikt en zijn voorzien van extra functies. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om betere luidsprekers, een langere accuduur of een LED-projector toe te voegen aan je toestel. Er komt ook een Moto Mod op de markt die 10x optische zoom en een Xenon-flitser toe voegt aan de Moto Z-smartphone.

Moto Mods

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.