Google Play Store-update Brengt Beveiliging Verbeteringen en “Batch Install”

google-play-store-4.6.16
De Google Play Store heeft een update ontvangen naar versie 4.6.16. In de nieuwste update zijn onder andere wachtwoord beveiligingen en aanpassingen aan het layout toegevoegd. Ook is het mogelijk om meerdere apps tegelijk te installeren.

Tot nu konden we maar één applicaties tegelijk installeren, wilde je meerdere applicaties downloaden dan zou de download pas starten als de eerder gestarte download is afgerond. Dankzij  de nieuwe functie”Batch Install” in Google Play Store 4.6.16 is het vanaf nu mogelijk meerdere applicaties tegelijk te installeren.

Ook is de Google Play Store veiliger geworden. Tot nu toe kon je 30 minuten lang applicaties kopen zonder dat je opnieuw je wachtwoord in hoefde te voeren. Vanaf nu is het mogelijk om aan te geven dat er bij elke aankoop in de Play Store om een wachtwoord wordt gevraagd.

Als laatste heeft Google nog een aantal wijzigingen doorgevoerd aan het uiterlijk van de Play Store. Zo zijn de “help” en “instellingen” knoppen verplaatst naar het linker menu en is de stijl van de knoppen aangepast. Ook zou het beveiligingssysteem waarmee de applicaties worden gecontroleerd zijn verbeterd.

bron [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.