Google zet Testversie van Android L Online

Android L testversieGoogle heeft tijdens de Google I/O beurs de nieuwste versie van Android aangekondigd. Deze versie, genaamd Android L zal pas in het najaar worden uitgerold, maar is nu al te downloaden voor de Nexus 5 en Nexus 7.

Google heeft de testversies “images” van Android L voor de Nexus 5 en Nexus 7 online gezet, zodat gebruikers van deze toestellen de nieuwe Android versie kunnen testen. De testversie van Android L kan via fastboot worden geïnstalleerd, maar dit is niet aan te raden voor de normale gebruiker. Ben je een developer of weet je wat je doet, dan kan je de images hier downloaden.

Android L brengt onder andere accubesparingen, een nieuw “Material” design, een vernieuwde notificatie en instellingen menu, een vernieuwde dialer-app en een nieuw toetsenbord met zich mee. Ook worden notificaties nu getoond op de lockscreen.

De testversie is alleen beschikbaar voor de Nexus 5 en de Nexus 7 Wi-Fi (versie 2, 2013). Mensen met een ander toestel zullen dus moeten wachten totdat Google of andere fabrikanten de update officieel uitrollen.

via [gelderlander]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.