Samsung Galaxy Note 4 Krijgt 12 Megapixel Camera Met Optische Stabilisatie

Galaxy-Note-AchterkantIn september zal Samsung vermoedelijk de opvolger van de Galaxy Note 3 aankondigen. Er gaan al geruime tijd geruchten over de specificaties van het toestel, waaronder verschillende beweringen over de camera. Vandaag wordt beweerd dat de Galaxy Note 4 over een 12 megapixel camera zal beschikken met optische stabilisatie.

Nieuwe geruchten over de Galaxy Note 4 duiken bijna dagelijks op. Zo weten we dat de phablet mogelijk gaat beschikken over een 5,7-inch “gebogen display” met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 805 of Exynos 5433 processor, een UV-sensor, 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Volgens een AnTuTu benchmarktest zou de Galaxy Note 4 ook beschikken over een 16 megapixel camera, maar het gerucht van vandaag spreekt dat tegen.

Volgens de bron zou de Galaxy Note 4 namelijk worden voorzien van een 12 megapixel camera. Dit is een lagere resolutie dan de camera van de Galaxy Note 3, maar zou wel worden voorzien van optische stabilisatie. Hierdoor is het mogelijk om bij het maken van foto’s en video’s beter te reageren op kleine bewegingen.

De Galaxy Note 4 zal waarschijnlijk vanaf 25 september in de winkel liggen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.