55-inch Google Jamboard Vanaf Mei Verkrijgbaar Voor $4.999

Google JamboardIn oktober kondigde Google een digitaal whiteboard aan voor de zakelijke gebruikers en scholen. Google heeft nu meer details vrijgegeven over de zogeheten Jamboard, inclusief de prijs.

De Jamboard is een 55-inch concurrent van de Microsoft Surface Hub en de Cisco Spark Board. De 55-inch uitvoering van de Surface Hub gaat over de toonbank voor ongeveer 8000 euro, terwijl de Spark Board een adviesprijs meekrijgt van 4.990 dollar. De adviesprijs van de Google Jamboard is nu ook bekend, namelijk 4.999 dollar. Klanten betalen elk jaar wel een extra toeslag van 600 dollar. Vanaf mei is de Jamboard verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De Jamboard draait met Google G Suite en biedt ondersteuning voor Google Cast. Hierdoor kun je je Android-toestel koppelen aan de Jamboard, om zo bijvoorbeeld aantekeningen door te zetten. Het 55-inch 4K-scherm kan tot 16 aanraakpunten tegelijk registeren. Hierdoor kunnen tot twee mensen tegelijk op het scherm werken.

De Jamboard komt standaard met twee pennen en een digitale wisser. Verder beschikt het apparaat over een ethernet-aansluiting, HDMI 2.0, USB Type C, twee USB 3.0-aansluitingen,  NFC en Wifi 802.11ac 2×2.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.