Google Cardboard Meer Dan 5 Miljoen Keer Verscheept

Google CardboardGoogle heeft bekendgemaakt dat het bedrijf meer dan 5 miljoen exemplaren van de kartonnen Google Cardboard heeft verscheept. Ook zijn virtual reality-apps voor Android al meer dan 25 miljoen keer gedownload.

Virtual Reality is de toekomst en dat is terug te zien in de snel stijgende verkoop van de VR-brillen en VR-apps. Zo zijn er al meer dan 5 miljoen Google Cardboards verscheept en al meer dan 25 miljoen VR-apps gedownload op Android-toestellen. 10 miljoen van deze downloads hebben plaatsgevonden in de laatste twee maanden.

De Google Cardboard is een simpele kartonnen bril waar een Android-toestel in geschoven kan worden. De smartphone dient als scherm voor de bril, waardoor de Google Cardboard niet is voorzien van dure onderdelen of elektronica, en voor minder dan twee tientjes kan worden gekocht. Dit maakt de kartonnen-bril ideaal voor mensen die virtual reality eens willen uitproberen.

De verkoop van Virtual Reality-accessoires en het aantal downloads van VR-apps stijgt steeds sneller. Ook zullen er in 2016 veel nieuwe virtual reality producten op de markt verschijnen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.