Samsung Presenteert Flexibele Accu

Samsung InterBattery  accuSamsung heeft op de InterBattery-beurs in Seoul (Zuid-Korea) een buigbare batterij gepresenteerd. De flexibele en dunne accu is perfect voor het gebruik in smartphones of misschien wel belangrijker, smartwatches.

De nieuwe accu van Samsung zal pas over een paar jaar in gebruik worden genomen, maar de mogelijkheden met buigbare accu’s zijn erg interessant. Zo is het goed mogelijk dat we over een paar jaar de eerst “echt” buigbare smartphones op de markt zien verschijnen. Een andere interessante plek waar dergelijke accu’s kunnen worden gebruikt is de polsband van smartwatches. Hierdoor kan de smartwatch waarschijnlijk een stuk dunner worden gemaakt en mogelijk van een langere accuduur worden voorzien.

Wanneer de eerste buigbare smartphone zal worden aangekondigd is niet bekend. Het hoeft echter niet erg lang meer te duren, aangezien een display al vrij buigbaar is en een buigbare behuizing ook niet al te moeilijk te ontwikkelen is. In combinatie met deze nieuwe accu is een buigbaar product al bijna compleet.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.