Lenovo S90: Exacte Kopie Van iPhone 6

Lenovo S90Regelmatig komen we goedkope iPhone clones tegen uit het land zonder copyright rechten, China. Dat een bedrijf als Lenovo daar ook aan mee zal doen hadden wij echter nooit verwacht. Lenovo is namelijk al de grootste computer fabrikant ter wereld en doet het ook al erg goed op de smartphone markt. Toch heeft Lenovo een smartphone aangekondigd dat vrijwel niet te onderscheiden is van de iPhone 6.

De Lenovo S90 beschikt over een vrijwel identiek uiterlijk, het zelfde gewicht en de zelfde afmetingen als de iPhone 6. Zelfs het promotie materiaal is een kopie van Apple’s iPhone 6 advertenties. Intern is de smartphone voorzien van een 5-inch 720p display, een 1,2GHz Snapdragon 410 quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 2,300mAh accu, dual-SIM en NFC.

iPhone-6---Lenovo-S90

Lenovo-S90---iPhone-6

De Lenovo S90 draait op Android 4.4.4 (KitKat) en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, grijs, goud en roze. Omgerekend kost de Lenovo S90 minder dan 300 euro. Het is misschien een leuk toestelletje voor een aardig prijsje, maar dit kan nooit positief uitpakken voor een groot en bekend merk als Lenovo.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.