Prynt: Maak Een Polaroid Camera Van Je Smartphone

Prynt 1Prynt, een nieuwe franse startup is een smartphonehoes aan het ontwikkelen dat polaroid foto’s rechtstreeks vanaf je Android of iOS toestel kan printen. Hiervoor is geen Bluetooth of WiFi vereist.

Momenteel is er nog maar één prototype beschikbaar, maar via de crowdfundwebsite Kickstarter hoopt het bedrijf genoeg geld in te zamelen om de massaproductie van de Prynt-case te kunnen starten.

Prynt 2

De prototype doet er 50 seconden over om een foto te printen, maar de uiteindelijke versie van Prynt zou er slechts 30 seconden over doen. De case kan 10 tot 30 vellen fotopapier dragen.

Naast het printen van foto’s kan Prynt ook foto’s omzetten in video’s. Bij elke foto die je maakt zal Prynt namelijk ook een video maken van slechts een paar seconden. Als je de foto vervolgens toont aan de app, krijg je een bewegend beeld te zien.

Prynt

De Prynt case werkt voorlopig alleen met 4-inch toestellen en zal via kickstarter voor 99 dollar worden verkocht. In de toekomst zullen ook Prynt–cases voor grotere toestellen worden gemaakt.

Via [newsmonkey]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.