Draai Android Op De iPhone Met De Mesuit-case

mesuit case android iphoneDe iPhone is een prima smartphone, maar het iOS-besturingssysteem is niet voor iedereen weggelegd. Android op de iPhone zou in dat geval een ideale oplossing zijn en met de Mesuit- case is dit “een soort van” mogelijk.

Een Chinese hoesjesmaker heeft een zeer unieke case uitgebracht voor de iPhone 6, 6 Plus, 6S en 6S Plus. De case beschikt over eigen hardware, waaronder een 1700 mAh of 2500 mAh accu, een nano-simkaartslot en 16GB interne opslagruimte. De Mesuit-case kan worden aangesloten op de iPhone en kan met behulp van een iOS-app Android draaien op de smartphone. Hiervoor gebruikt de case zijn eigen hardware maar het display van de iPhone.

De case is met een vanaf prijs van omgerekend ongeveer 140 euro zeker niet goedkoop. Helemaal niet als je weet dat je voor een vergelijkbare prijs al een zeer aantrekkelijke mid-range Android- smartphone kunt kopen. Ook is de Mesuit-case momenteel alleen in China verkrijgbaar. Zien jullie het nut in van een dergelijke case, of is het puur een gadget. Misschien is dit interessant voor ontwikkelaars die hun apps willen testen op zowel iOS als Android?

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.