Films streamen op smartphone en tablet met Samsung

Films streamen naar je TV, smartphone of tablet. Klinkt helemaal niet gek, toch? Dat vindt Samsung dus ook want ze zijn bezig met het aanbieden van een streaming filmdienst op Smart TV’s, smartphones en tablets. Dit heeft een anonieme bron binnen Samsung laten weten aan het Australische Smarthouse.

Blockbuster, de grootste aanbieder van films binnen Australië, heeft aangegeven een deal te hebben gesloten met Samsung. Zij gaan films leveren voor de online stream dienst van Samsung. Het is de bedoeling dat nog voor deze lancering, er een dienst moet uitkomen binnen Europa en de VS.

Europese en Amerikaanse klanten kunnen rustig gaan zitten met een bakje popcorn, want deze zal al beschikbaar zijn in de eerste helft van 2012. De dienst kun je trouwens wel een beetje vergelijken met het Amerikaanse Netflix. Gebruikers betalen daar een vast bedrag per maand en kunnen dan via het internet films en series bekijken.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.